Η ιδέα της «Ρεθυμνοτέλς» γεννήθηκε και υλοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2005 από 6 ξενοδοχεία του Ρεθύμνου. Η ανάγκη για συνεχή βελτίωση σε διάφορα επίπεδα μέσα στο άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον της ξενοδοχίας, οδήγησε τους 6 ξενοδόχους στο να «ανοίξουν τα χαρτιά τους», να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Με μια δυναμικότητα 2.000 κλινών και μοιραζόμενοι τα υψηλά στάνταρ τα οποία τέθηκαν απο κοινού για ποιότητα, υπηρεσίες, ασφάλεια και φιλόξενη διάθεση, συντονίζομε τη λειτουργία μας και τα σχέδιά μας κατά τρόπο που να κάνει την παραμονή των πελατών μας όσο το δυνατόν περισσότερο απολαυστική.

Το Γραφείο μας στην Αθήνα με την φυσική παρουσία του υπευθύνου αντιπροσώπου μας,έχει πρός το παρόν στόχο την γνωστοποίηση των ξενοδοχείων μας και την προώθηση των πωλήσεών μας στην ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα διευκολύνει την καλή επικοινωνία μεταξύ των ιδιωτών ή επαγγελματιών πελατών και των ξενοδοχείων μας.

Επίσης αντί για 6 συστήματα κρατήσεων, έχουμε αναπτύξει ένα κοινό σύστημα, πράγμα που μαζί με την ιστοσελίδα μας, διευκολύνει τον τρόπο κρατήσεων δωματίων καθώς και την άντληση πληροφοριών για τα ξενοδοχεία.

Συγκεντρώνοντας γνώση και εμπειρία από την συνεργασία αυτή, συνεχίζουμε διευρύνοντας τους ορίζοντές μας και σχεδιάζοντας τα οράματά μας για το μέλλον.

© 2007 Rethymnotels Sea & City Hotels Crete Greece :: www.rethymnotels.gr :: e-mail: info@rethymnotels.gr :: Τηλ. & Φαξ: 210 8947912