Το σέρβις και η φιλοξενία
Απολαύστε κοντά μας την αίσθηση της φιλοξενίας, της προσωπικής σχέσης, της εξυπηρέτησης. Τα «πιστεύω μας» αλλά και η οικογενειακή μας ατμόσφαιρα, τα εγγυώνται.

Τα δωμάτια και η διαμονή
Η αισθητική, η άνεση και το σύγχρονο ισορροπούν με τη λειτουργικότητα και τη ζεστασιά, έτσι που η διαμονή σας να είναι μια ευχάριστη εμπειρία.

Το πρωινό και τα γεύματα
Γεύματα πάντα φτιαγμένα με μεράκι, γεύματα που ισορροπούν ανάμεσα στο σεβασμό της κρητικής κουζίνας, των τοπικών προϊόντων και των σύγχρονων γαστρονομικών τάσεων

Η χαλάρωση, η ξεκούραση και η ψυχαγωγία
Αφεθείτε στη μαγεία των διακοπών και χαλαρώστε κοντά μας. Αν δεν θέλετε, τότε εξορμήστε. Στα ξενοδοχεία, στη πόλη, στην ενδοχώρα, οι δυνατότητες είναι πολλές και σας περιμένουν.

Η πισίνα και η θάλασσα
Με τις πισίνες και τη θάλασσα σε απόσταση αναπνοής, φορέστε το αντηλιακό σας, αφεθείτε στον ήλιο, και … μη κάνετε τίποτα.

Τα συνέδρια και οι δεξιώσεις
Είτε για 10 είτε για 350 άτομα υπάρχει πάντα ο ταιριαστός συνδυασμός χώρων, οργάνωσης και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών να σας δώσει την καλύτερη λύση.

© 2007 Rethymnotels Sea & City Hotels Crete Greece :: www.rethymnotels.gr :: e-mail: info@rethymnotels.gr :: Τηλ. & Φαξ: 210 8947912